#

Литва планує відбудувати дитсадок "Радість" в Ірпені до 1 вересня (ФОТО)

16.01.2023 19:20
Литва планує відбудувати дитсадок "Радість" в Ірпені до 1 вересня (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 15 січня, безпосередньо в приміщенні пошкодженого під час бойових дій дитячого садка "Радість" в Ірпені відбулася робоча нарада щодо його відбудови за кошти Литовської республіки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис заступниці міського голови Ірпеня Юлії Устич у Facebook.

До Ірпеня приїхали представники уряду Литовської республіки, Надзвичайний і Повноважний посол Литовської республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас та президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах. Разом з представниками Ірпінської міськради вони провели робочу нараду щодо відбудови дошкільного закладу.

Юлія Устич повідомила:

Наразі вже готова проєктно-кошторисна документація, визначені підрядні організації і найближчим часом будуть розпочаті роботи. Завершити ремонтно-будівельні роботи заплановано до 1 вересня 2023 року.

Заступниця мера зауважила, що це перший в Ірпінській громаді випадок, коли фінансові зобов'язання щодо відбудови об'єктів соціальної інфраструктури взяв на себе уряд іншої держави.

Нагадаємо, що Ірпінь відвідав президент християнської організації "Місія Євразія" Сергій Рахуба та передав громаді генератор.


Читати "Моя Київщина" у Facebook