#

Лобода купила авто для тероборони Борисполя та перерахувала гроші

01.04.2022 18:45
Лобода купила авто для тероборони Борисполя та перерахувала гроші
Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода, яка під час вже 8-ми річної війни в Україні, проживала та будувала кар’єру у державі-агресорові росії, вирішила виправитися й надала допомогу для українських захисників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на повідомлення мера Борисполя Володимира Борисенка.

Світлана Лобода передала територіальній обороні Борисполя машину для перевезення поранених із лінії фронту. Також вона перерахувала понад 1,5 млн грн на бронежилети та турнікети для воїнів.

За словами Володимира Борисенка, співачка особисто зв’язалася з ним у соцмережах та дізналася про потреби захисників, чим приємно його шокувала.

Міський голова висловився:

По-різному можемо до неї ставитися… Але після цього я вважаю її справжньою українкою. Передала для нас у тероборону автомобіль – бусик, який ми використовуватимемо для доставки поранених, не дай Боже такі будуть, з лінії фронту. І оплатила рахунок більш ніж на 1,5 мільйона гривень для купівлі бронежилетів та турнікетів.

Після цього стало відомо, що Світлану Лободу виключили зі списку артистів, які підтримують війну в Україні. Зазначимо, що раніше, співачка у своєму антивоєнному зверненні не змогла сказати, що саме путін і росія напали на Україну. Вона лише зазначила, що "ми всі маленькі люди і нічого не можемо".

Нагадаємо, що Збройні сили України звільнили від російської окупації населені пункти Буча, Бородянка, Ворзель та Гостомель Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram