#

Луценко особисто приїхав до Ірпеня у пошуках Карплюка (ВІДЕО)

20.07.2019 17:12
Луценко особисто приїхав до Ірпеня у пошуках Карплюка (ВІДЕО)
Фото Юрія Луценка

Учора, 19 липня, колишній мер Ірпеня не з’явився на допит ГПУ, тому Луценко приїхав вручити йому підозру особисто

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку групи Ірпінь онлайн у Facebook.

Раніше Володимир Карплюк заявив, що Генеральна прокуратура України не вручала йому повістку про виклик до прокуратури і не оголошувала йому підозру в скоєнні будь-якого злочину. Інформацію, поширену окремими працівниками прокуратури, Карплюк назвав спробою впливу Генпрокуратури на здійснення вибору жителями 95 округу 21 липня 2019 року.

Через що до міста завітав Генеральний прокурор України Юрій Луценко. Під час свого візиту він заявив, що Володимир фігурує у новій справі про розкрадання бюджетних коштів в місті Ірпінь. Зокрема, це зниклі кошти, витрачені на будівництво центрального парку.

Нагадаємо також, що Володимир Карплюк у 10-ій серії "Ірпінь: історія успіху" розказав про те, як за чотири роки в Ірпені реконструювали понад 60 вулиць.

За даними Генпрокурора Карплюк вже сплатив 30 мільйонів гривнів і має сплатити ще 70 згідно експертиз по старим кримінальним провадженням 2016-2017 років. Та це лише частина корупційних схем, у яких задіяний Володимир Карплюк, зараз його викликають для вручення підозри по новим справам.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: