#

Макарівська ЦРЛ перейшла у власність громади

24.03.2021 14:55
Макарівська ЦРЛ перейшла у власність громади
Фото з мережі Інтернет

Учора, 23 березня, відбулася позачергова сесія Макарівської селищної ради, на якій депутати ухвалили рішення - прийняти у власність громади Макарівської центральної районної лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

Крім того, вже найближчим часом кожну амбулаторію громади буде забезпечено кисневими концентраторами, оскільки, депутати підтримали виділення додаткових коштів КНП "Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги" селищної ради на закупівлю необхідного обладнання для надання медичної допомоги людям, враженим коронавірусом COVID-19.

У рамках реалізації програм Президента України щодо облаштування опорних лікарень медзаклад отримав рентгенівську діагностичну систему CALIPSO F, MTOes GMM (Італія) та комп'ютерний томограф Optima CT 540.

Комп'ютерний томограф буде встановлено після розробки та виготовлення проєктно-кошторисної документації на ремонт одного з приміщень лікарні та монтаж обладнання.

Також нагадаємо, що посадовцю державного підприємства повідомлено про підозру за незаконне перевезення лісу на території Макарівського лісництва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: