#

Макарівська поліція обмежилася розмовами після погроз медпрацівнику (ФОТО)

20.04.2020 07:47
Макарівська поліція обмежилася розмовами після погроз медпрацівнику (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями у селі села Чорногородка Макарівського району місцеві мешканці погрожували розправою жінці, яка працює санітаркою в одній із столичних лікарень, натомість поліція провела лише роз'яснювальну бесіду з кривдниками 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто зауважити, що місцеві мешканці не лише погрожували медичці словами, а навіть кинули жінці на подвір'я коктейль "Молотова". За інформацією поліції, у пляшці дійсно була рідина з різким запахом, однак без слідів горіння. Свої дії місцеве населення мотивує тим, що жінка ніби то контактувала з хворими на коронавірус і повинна перебувати на самоізоляції. Таку інформацію, за словами потерпілої, розповсюджує голова сільради. Ба більше, чоловік навіть погрожував їй штрафом та заборонив виходити з дому.

Поліція встановила, що в селі дійсно проживають два молодших медичних працівника, одна з яких дійсно перебуває на самоізоляції.

"Щоб не допустити у подальшому непорозумінь між односельцями, працівники Макарівського відділення поліції провели з представниками місцевого самоврядування та з жителями села роз’яснювальну роботу щодо розповсюдження неправдивих чуток про громадян. Більше погроз в адресу медичного працівника не надходило. Після проведення повної всебічної та об’єктивної перевірки даного факту відносно голови сільської ради, за розповсюдження ним нічим не підтвердженої інформації, буде прийняте рішення", - зазначають у поліції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: