#

Малі підприємці Київщини змагаються за 100 тисяч грн на розвиток свого бізнесу

10.07.2021 14:55
Малі підприємці Київщини змагаються за 100 тисяч грн на розвиток свого бізнесу
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що двадцять малих підприємців України змагаються за 100 тисяч грн на розвиток свого бізнесу, із них двоє мешканців Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "delo.ua".

Фестиваль для малого та середнього бізнесу GET Business Festival, що відбудеться 14 липня у Києві, у Pochayna Event Hall, та бізнес-портал Delo.ua розігрують 100 тисяч гривень серед українських малих підприємців на розвиток їх справи.

Після голосування будуть визначені 10 переможців за методикою: 50% оцінки — результат онлайн-голосування читачів на сайті delo.ua, та 50% — результат оцінки редакції видання.

14 липня 10 фіналістів будуть запрошені у Pochayna Event Hall на великий фестиваль для малого та середнього бізнесу GET Business Festival, де презентують свій проект перед учасниками фестивалю та експертним журі, які і визначать остаточного переможця конкурсу, який на сцені фестивалю отримає сертифікат на отримання призового фонду в 100 тисяч грн.

За перемогу змагаються броварчанин Дмитро Андріянов зі своїм проєктом клубу персонального фітнесу DASport та Олександр Бабін із села Галайки, який представив проєкт ферми "Бабині кози".

Також нагадаємо, що на Київщині є багато сироварень, які важко оминути увагою та де можна придбати домашній, крафтовий сир і не тільки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram