#

Малюнок за мотивами Шевченка: один із фастівських музеїв оголосив конкурс

18.02.2021 19:40
Малюнок за мотивами Шевченка: один із фастівських музеїв оголосив конкурс
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що музей у Фастові оголосив конкурс на кращий малюнок за мотивами творів поета та художника, пророка України – Т. Г. Шевченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  "Фастівського державного крєзнавчого музею " у  Facebook.

У дописі розповідають, що незабаром Україна і світ відзначатимуть 207 річницю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка та 160-річчя з дня його смерті. І саме до цього свята приурочили конкурс у музеї.

До участі запрошують учнів середніх та професійно-технічних навчальних закладів віком до 17-ти років у трьох вікових групах: І група – до 9 років, ІІ група – 10-14 років, ІІІ група – 15-17 років.

Діти повинні проілюструвати улюблені твори Кобзаря, відобразити події із його життя, його мрії про майбутнє України, – пояснюють на сторінці фастівського музею

Для конкурсу оголосили такі номінації:

  • Улюблений твір Тараса Шевченка,
  • Одна із сторінок життя Кобзаря,
  • Шевченкові мрії про майбутнє.

Також додають, що роботи на конкурс необхідно подати до 3 березня, а переможців конкурсу буде нагороджено грамотами та подарунками.

Нагадаємо, що міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко розповів про ряд проєктів, які будуть здійснені в рамках 35-ї річниці катастрофи на ЧАЕС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook