#

Матір начальниці Переяславського ДРАЦСу побила продавчиню на місцевому ринку

18.09.2023 20:00
Матір начальниці Переяславського ДРАЦСу побила продавчиню на місцевому ринку
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

Наприкінці червня 2023 року Олена Хоменко побила свою знайому на місцевому ринку – Лідію Шум

Як повідомляє інформаційний портал Моя Київщина, Олена Хоменко є матір’ю начальниці Переяславського ДРАЦСу Вікторії Барабаш (жінку в місті знають здебільшого за прізвищем Литовченко).

Співрозмовники видання повідомили, що Олена Хоменко та Лідія Шум мають торгові площі на місцевому ринку "Даринок", які знаходяться одна навроти іншої. При цьому Хоменко займалася систематичним булінгом потерпілої – на адресу Шум нерідко звучали різного роду лайливі вислови та інші образливі слова. У результаті однієї зі словесних перепалок розпочалася штовханина, що закінчилася побиттям Лідії Шум Оленою Хоменко. Як наслідок жінка отримала тілесні ушкодження та пошкодження майна – розірвався ланцюжок. Наразі в ЄРДР зареєстровано кримінальне провадження за фактом даного злочину. 

Як повідомили очевидці події, Вікторія Барабаш також була присутньою під час бійки, після чого заявляла, що її матері нічого не буде за скоєне, адже вона "тримає все місто". У розпорядження видання Моя Київщина потрапив аудіо запис розмови за участю Вікторії Барабаш, де вона обговорює стосунки з місцевим суддею Ігорем Опанасюком. Саме приїздом разом із Опанасюком Вікторія Барабаш обіцяє вирішити всі проблеми. Також вона обмовилася про "війну з прокуроршою".

Нагадаємо, що раніше жителька міста Переяслав поскаржилася на моральний тиск та погрози фізичною розправою від начальника місцевого відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вікторії Барабаш.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram