#

Родина начальника ДРАЦСу в Переяславі чинить свавілля та погрожує фізичною розправою

21.08.2023 15:20
Родина начальника ДРАЦСу в Переяславі чинить свавілля та погрожує фізичною розправою
Колаж "Моєї Київщини"

Жителька міста Переяслав скаржиться на незаконні дії начальника місцевого відділу державної реєстрації актів цивільного стану Вікторії Литовченко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами жінки, Литовченко чинить тиск на родину, погрожує через сторонніх осіб фізичною розправою. Також чиновниця неодноразово наголошувала, що всі документи щодо родини, які знаходяться у ДРАЦСі, будуть знищені. Також співрозмовниця додала:

Вона дозволяє собі погрожувати моїй неповнолітній дочці, що батько скоро піде на війну, чим спричиняє дитині переживання та розпач. Підбурює свого сина чинити булінг щодо моєї неповнолітньої доньки, той взагалі погрожує, що вона і вся наша сімʼя опиниться у річці Альта.

За даними видання "Моя Київщина", пані Литовченко дійсно має серйозний вплив у місті Переяслав. Джерела повідомляють, що вона може перебувати у тісних стосунках із місцевим суддею, чим постійно маніпулює у погрозах.

Співрозмовниця повідомляє, що готується скарга на ім’я начальника Центрального міжрегіонального управління юстиції у місті Києві Кирила Міненка щодо незаконних дій державного службовця у місті Переяслав.

Нагадаємо, що міський голова Переяслава В’ячеслав Саулко силою намагався вигнати депутата райради із засідання сесії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram