#

Мажоритарна нардепка з 96 округу підтвердила, що президент Зеленський нікому нічого не обіцяв (ВІДЕО)

26.02.2020 15:12
Мажоритарна нардепка з 96 округу підтвердила, що президент Зеленський нікому нічого не обіцяв (ВІДЕО)
Ольга Василевська-Смаглюк

Нещодавно, депутатка від "Слуг" у Вишгородському районі Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що обіцянки про швидкий мир, повернення Криму, а також викорінення олігархів у країні президенту України Володимиру Зеленському лише приписують, а сам він нікому нічого не обіцяв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеосюжет "ATR"

Зі слів нардепки, Зеленський лише хотів увійти в історію як миротворець, як той, хто зміг повернути свої території, але ніколи не казав що йому вдасться це зробити в найкоротші терміни.

"Він хоче миру будь-якою ціною та прагне повернути окуповані території, але, на жаль,   він не знає і в нього немає стратегії, я думаю так, про яку він може розповісти. Стратегія з'являється в процесі гри", - заявляє Ольга Василевська-Смаглюк.

Ба більше, жінка наголошує, що Володимир Зеленський обіцяв все зробити для того, щоб повернути окуповані землі та автономну республіку Крим, але станом на сьогоднішній день за її словами ніхто не може гарантувати успіху. До того ж, депутатка вважає, що наразі парламентська дипломатія не на належному рівні. Окрім цього, "слуга народу" неодноразово наголошувала, що нинішній Президент України не обіцяв, що війна припиниться відразу після його приходу, як це робив його попередник Петро Порошенко. 

"Я поважаю президента Зеленського за те, що його обіцянки співмірні з тим, що він робить", - говорить Ольга Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський призначив на посаду голови Переяслав-Хмельницької РДА Сергія Дяченка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: