#

Мажоритарниця з Київщини розплакалася прямо в залі Верховної Ради (ВІДЕО)

01.11.2019 10:22
Мажоритарниця з Київщини розплакалася прямо в залі Верховної Ради (ВІДЕО)
Анна Скороход

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Анна Скороход розплакалася через те, що на засіданні Верховної Ради їй відмовили розглянути правки до закону про ГТС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українську правду".

Коли спікер Верховної Ради Дмитро Разумков дав слово Анні Скороход, яка не дуже змістовно змогла пояснити причину своєї меланхолії:

"Ви знаєте, у мене таке відчуття, що відбувається якесь знущання. Я сказала, що хочу пройти по своїх правках. Це означає, що я хочу пройти по своїх правках. А не те, що до мене хтось підходить і каже – перестань їх подавати. Вчора на комітеті ми дійшли до якихось домовленостей. На сьогодні, коли я перечитала весь текст, ці домовленості не дотримані", - сказала Скороход.

Колега поруч спробував заспокоїти Скороход тим, що їй ще народжувати, тому не варто хвилюватися. Нардеп розплакалася через те, що не поставили на голосування її правку до законопроекту 2239-1 щодо "внесення змін до деяких законів України у зв'язку з відокремленням діяльності з транспортування природного газу". Варто додати, що Скороход входить до комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Нагадаємо, що після парламентських виборів портал "Моя Київщина" аналізував зв’язки обраного по 93 окрузі депутата Анни Скороход, яку пов’язують з тіньовими кураторами області

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: