#

Медаль "За самовіддану працю в боротьбі з пандемією" вручили волонтерці з Ірпеня (ФОТО)

25.11.2020 13:00
Медаль "За самовіддану працю в боротьбі з пандемією" вручили волонтерці з Ірпеня (ФОТО)
Фото з місця події

Громадську діячку Діану Бондар, яка бере активну участь у роботі ірпінського волонтерського штабу, нагородили Знаком народної пошани "За самовіддану працю в боротьбі з пандемією"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Діани Бондар у Facebook.

Нагорода була присуджена за представленням ірпінської Громадської спілки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Відзнака вручена мені за допомогу в боротьбі з COVID-19 в нашому місті! З того часу, як я почала займатись волонтерством та громадською діяльністю, це вже не перша відзнака, яку я отримую. Я знаю, що ніколи ці медалі не одягну, і вони будуть завжди в моїй шафі, але все одно мені по-людськи безмежно приємно, що хтось звертає увагу на мою діяльність. Ваше "дякую" служить для мене мотивацією. Я розумію, що це комусь потрібно, – зазначила Діана.

Вона підкреслила, що волонтерська діяльність задля допомоги медикам і жителям Ірпеня, в якій вона бере участь – "це крута робота всієї команди волонтерів нашого міста".

Інтуїція мені підказує, що попереду нелегкі часи. Треба гуртуватися і продовжувати підтримувати одне одного. Це і є моя філософія життя. Ще раз дуже дякую за таку високу оцінку моєї роботи, – додала волонтерка.

Нагадаємо, що ірпінське КП "Теплоенергопостач" запустило першу твердопаливну котельню.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: