#

Медамбулаторії на Яготинщині передали кисневий концентратор

30.12.2020 14:05
Медамбулаторії на Яготинщині передали кисневий концентратор
Фото з місця події

Нещодавно амбулаторія загальної практики – сімейної медицини села Сотниківка отримала кисневий концентратор OLV-10 з подвійним потоком від ТОВ "Баришівська зернова компанія"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Яготинської міської ради.

Постійна підтримка сіл, де працює підприємство, – це головний принцип політики компанії. У Сотниківці ми працюємо з 2001 року. За цей час допомогли громаді у багатьох питаннях і йдемо далі у питанні співпраці. Тож сьогодні, під час епідемії короновірусу, вважаємо доцільним придбання саме такого обладнання, – зауважив генеральний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Віктор Безсмертний.

Яготинський міський голова Наталія Дзюба подякувала підприємцям за соціально-відповідальну позицію.

Також нагадаємо, що депутати обласної ради затвердили програму "Здоров’я Київщини", вона розрахована на три роки, загальний обсяг її фінансування склав понад 2 млрд грн, із яких майже 1 млрд – кошти обласного бюджету.

Довідково:

Кисневий концентратор – апарат для виділення молекул кисню з навколишнього атмосфери, їх концентрації та видачі у вигляді потоку чистого кисню. Використовується при кисневої терапії – пацієнту подається кисень у більш високій концентрації, ніж в атмосферному повітрі. Відповідає всім вимогам широкого діапазону в застосуванні для дорослих та дітей. Застосовується під час лікування серцево-судинних, цереброваскулярних, респіраторних захворювань, хронічних обструктивних захворювань легень, пневмонії.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: