#

Медвинська громада однією з перших в області надала службове житло лікарю

12.02.2022 10:30
Медвинська громада однією з перших в області надала службове житло лікарю
Вручення ключів лікарю-педіатру Людмилі Вергуляцькій

У Медвинській громаді відбулася важлива і радісна подія - ключі від службового житла отримала лікар-педіатр Вергуляцька Людмила Василівна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Ця подія знакова не лише для Медвинської ТГ, а й для всієї Київщини. Адже це  одна з перших сільських громад регіону, де надали службове житло медичному працівнику.

Ця подія  спільна заслуга керівництва громади, депутатського корпусу, всіх небайдужих жителів громади, які розуміють, що без кадрів неможливо провести якісні медичні зміни.

Всі ми знаємо наскільки великий у нашій країні дефіцит медичних працівників. Особливо гостро це відчувається в сільській місцевості. Тому вручення ключів  це стимул для лікарів та молодих спеціалістів переїжджати в Медвинську громаду і працювати на благо її жителів.

І, мабуть, символічно, що перший лікар, який отримує житло  це саме лікар- педіатр. Це означає, що в громаді багато молоді, дітей, а це  майбутнє громади, її перспектива.

Під час привітання голова громади Ігнатій Сергієнко зазначив, що Медвинська громада планує увійти до двадцятки кращих громад України. За рік для цього зроблено чимало: надається житло молодим спеціалістам, будується нове приміщення ЦНАПу, повністю оновлюється харчоблок у ліцеї, громада постійно бере участь в програмах державної підтримки.

Також голова громади наголосив,  що двері Медвинської громади завжди відкриті і він запрошує в громаду молодих спеціалістів, фахівців, приватних підприємців, бізнесменів, інвесторів щоб спільними зусиллями розбудовувати та зміцнювати громаду. Адже, міцна громада — міцна держава! 

Нагадаємо, що 27 січня у Фастові урочисто відкрили новий дитячий будинок сімейного типу, який придбали для багатодітної сім’ї.

Читати "Моя Київщина" у Facebook