#

Медзаклади Яготина отримають грошову допомогу на боротьбу з COVID-19

20.03.2020 07:20
Медзаклади Яготина отримають грошову допомогу на боротьбу з COVID-19
Фото з мережі Інтернет

Учора, 19 березня, на позачерговій сесії міська рада Яготина ухвалила рішення надати медзакладам міста субвенцію у розмірі 1 600 000 грн у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на "Яготинську міську раду".

Таких дій міська рада вживає для забезпечення готовності Яготинської центральної районної лікарні та Яготинського центру первинної медико-санітарної допомоги до поширення коронавірусу. Окрім цього, виділені кошти будуть направленні на підтримання необхідного запасу засобів медичного призначення, засобів захисту органів дихання, зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, а також на надання медичної допомоги особам, у яких підвердиться коронавірус. Зауважимо, що такі кошти міська рада зможе виділити за рахунок тимчасового зменшення видатків на співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття вулиць Грушевського, Відродження, Козацька, Шмідта, Чернишевського та за рахунок зменшення видатків по Програмі проведення святкових заходів.

Нагадаємо, що громадська діячка з Українки Алевтина Шмагель закликає всіх небайдужий допомагати літнім людям, а особливо в період карантину.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: