#

Мер Білої Церкви особисто привітав переможницю "Голос країни-8"

07.05.2018 08:04
Мер Білої Церкви особисто привітав переможницю "Голос країни-8"

Талановиту білоцерківчанку Олену Луценко привітав із перемогою у вокальному шоу "Голос країни-8" міський голова Геннадій Дикий

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Білоцерківської міської ради.

Лише за останній рік три білоцерківчанки стали переможницями Всеукраїнських шоу та конкурсів: Вероніка Морська, Катерина Баліцька та Анастасія Багінська.

Цього року 20-річна Олена Луценко із Білої Церкви отримала почесне звання переможниці найбільшого вокального шоу країни.

Як раніше повідомляли, Олена Луценко із Білої Церкви перемогла у вокальному шоу "Голос країни-8"

Вперше Олена вийшла на сцену коли їй було всього 5 років, а в 6 – вона вже виборола свою першу пісенну перемогу. Дівчина народилася у співочій сім’ї, тому рідні завжди підтримували та розвивали її талант. Участь у вокальному шоу вона наважилася взяти завдяки брату.

Із перемогою у вокальному шоу юну зірку привітав міський голова Геннадій Дикий, який вручив дівчині відзнаку міського голови та квіти. Викладачці Олени - Білогур Галині Станіславівні також була вручена почесна грамота.

"Я впевнений, що перемога у цьому конкурсі – це лише початок. Попереду у Вас світле майбутнє, і вся Біла Церква буде підтримувати Вас і надалі. Ми пишаємося нашими талантами і бажаємо Вам творчої наснаги та подальшого розвитку" - відзначив Геннадій Дикий.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: