#

Мер Борисполя Федорчук виправдовує хабарництво свого заступника (ВІДЕО)

22.07.2019 12:54
Мер Борисполя Федорчук виправдовує хабарництво свого заступника (ВІДЕО)
Анатолій Федорчук

Сьогодні, 22 липня, на нараді виконавчих служб міста очільник Борисполя Анатолій Федорчук спростував звинувачення його першого заступника Миколи Корнійчука в корупційних схемах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

"Хочу сказати, що ніякого хабара не було і "на гарячому" ніхто не впіймав. Був проведений обшук у кабінеті, удома й в інших працівників", - зауважує Анатолій Федорчук. "Чому на відео люди в зимовому одязі, а сьогодні липень місяць, та чому це все зроблено у п’ятницю перед виборами?", – зазначає мер Борисполя.

Також Анатолій Федорчук повідомив, що Миколу Петровича забрали до лікарні, а зараз готують до операції. Мер Борисполя переконаний, що ця ситуація завершиться закриттям справи, будуть названі прізвища багатьох людей, хто писав заяви, хто заносив апаратуру і як це все було на справді.

У свій захист Микола Корнійчук запевняє, що йому не було пред’явлено підозри чи обвинувального акту. Також Корнійчук підтвердив, що 60 тис грн знайшли у нього вдома, але то його власні кошти і тримає їх там через те, що у нього проблеми із серцем.

Щодо відео, яке виклав на своїй сторінці Юрій Луценко, Миколай Корнійчук зауважує, що невідомими особами у його кабінеті були встановлені камери й більше, ніж пів року тривав запис. Микола Корнійчук відмовився коментувати, що саме ділили на відео, а всі деталі він пояснить слідству.

Нагадаємо, що 19 липня було затримано високопосадовця Борисполя, що отримав хабар у розмірі понад 60 000 грн від представників комерційних структур за укладання договорів у сфері ЖКГ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: