#

Мер Борисполя відмовився проводити засідання сесії

08.10.2020 14:40
Мер Борисполя відмовився проводити засідання сесії
Анатолій Федорчук

Сьогодні, 8 жовтня, мало б відбутися останнє засідання сесії Бориспільської міської ради 7 скликання, яке скасували через велику кількість людей у сесійній залі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Телеканал Бориспіль".

Зауважимо, що на планове засідання окрім депутатів, прийшли також мешканці міста, тому зал був ущент заповнений. За півгодини міський голова Анатолій Федорчук вийшов до мікрофону і повідомив, що, якщо люди не залишать зал, сесія не розпочнеться.

Життя виборами не закінчується. Я розумію, що деякі кандидати хочуть зробити шоу, але життя і здоров’я людини дорожче. У нас сьогодні дуже критична ситуація в місті, і не тільки в місті. Якщо зараз зал не буде залишений, я сесію проводити не буду. Депутати такі самі люди, які попросили, якщо цього не буде зроблено, то сесія буде перенесена на інший день, можливо навіть після виборів. Я не хочу нести кримінальну чи адміністративну відповідальність, якщо завтра все місто зляже, - сказав Федорук.

До виголошення цієї промови, депутати разом із міським головою зібралися в 305 кабінеті Виконавчого комітеті міськради, де попросили міського голову не проводити сесію в заповненому залі. І більшістю голосів підтримали це рішення.

За попередньою інформацією, наступне засідання сесії Бориспільської міської ради відбудеться 27 жовтня.

Нагадаємо, що Бориспільський НВК "Гімназія "Перспектива" закрили на карантин через підтверджений COVID-19 в 11 вчителів та п’яти учнів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: