#

Мер Броварів може бути причетним до схем торгівлі дітьми Мунтяна, - ЗМІ

27.08.2020 19:22
Мер Броварів може бути причетним до схем торгівлі дітьми Мунтяна, -  ЗМІ
Ігор Сапожко

У соціальній мережі Facebook з'явився допис, у якому йдеться про причетність міського голови Броварів Ігоря Сапожка до торгівлі дітьми, за якою стоїть скандальний "пастор" Володимир Мунтян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Марії Корнієнко у Facebook.

За словами авторки допису, саме деякі українські соціальні служби направляли жінок з дітьми в церкви-секти, де їх забирали в матерів та продавали. Марія Корнієнко розповідає про такі ситуації в Броварах.

Жінки також заявляють про причетність до торгівлі дітьми мера Броварів Ігоря Сапожка, який якщо і не бере в цьому безпосередньої участі, то знає про ситуацію. Одній із них повернути дитину допоміг Микола Кулеба, за що йому велике дякую, - каже жінка.

Зауважимо, що в торгівлі дітьми в Броварах підозрюють одіозного "пастора" Володимира Мунтяна. До того ж, є інформація, що чоловік також регулярно бив та гвалтував своїх прибічників. Ба більше, помічниця Мунтяна Наталія Безсонова розповідає, що з 2018 року горе-пастор вживає кокаїн. Детальнішу інформацію про Володимира Мунтяна читайте тут.

Нагадаємо, що нещодавно прокуратура Київщини провела планову перевірку в Броварському відділі поліції та виявила, що 19 співробітників систематично порушували права затриманих громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram