#

Мер Броварів розповів журналістам "Моєї Київщини" про стан освіти та медицини в громаді (ВІДЕО)

22.12.2021 10:09
Мер Броварів розповів журналістам "Моєї Київщини" про стан освіти та медицини в громаді (ВІДЕО)
Ігор Сапожко

"Моя Київщина" поспілкувалася з очільником міста Бровари Ігорем Сапожком про освіту та медицину в громаді, а також про майбутні заплановані проєкти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Мер Броварів Ігор Сапожко зазначив, що заклади освіти в Броварах не закривають та й не планують, однак є певна затримка в будівельній галузі і зв’язку з подорожчанням матеріалів та відсутністю авансових платежів. У планах було завершити будівництво нової школи до кінця 2021 року.

Крім цього, є ряд проєктів будівництва нових закладів освіти, які розглядатимуться наступного року.

Ігор Сапожко повідомив, що наразі оформлені кредити на будівництво нової школи, інженерно-транспортної структури. Також зараз на розгляді будівництво сучасної гімнастичної зали.

Поговорили також і про стан медицини в громаді. Ігор Сапожко запевняє, що наразі придбано кисневу станцію, ряд апаратів штучної вентиляції легень. У місті працюють задля забезпечення обладнання автономними системами постачання кисню. Ігор Сапожко розповів і про медичні заклади, які зараз знаходяться на етапі реконструкцій.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня до Броварів завітали  представники громадської організації "Чернівецьке об’єднання "Захист".


Читати "Моя Київщина" у Facebook