#

Мер Бучі вшосте очолив Асоціацію міст Київщини

27.01.2021 13:30
Мер Бучі вшосте очолив Асоціацію міст Київщини
Фото з місця події

Учора, 26 січня, Бучанського міського голову Анатолія Федорука черговий раз обрали головою Київського регіонального відділення Асоціації міст України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Бучанської міської ради.

У Бучі відбулися звітно-виборчі загальні збори Київського регіонального відділення ВАОМС "Асоціація міст України".

У роботі Зборів взяли участь Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, голова Київського РВ АМУ, Бучанський міський голова Анатолій Федорук, голови громад-членів АМУ, виконавчий директор Київського РВ АМУ Олександр Дехтярчук, депутат Київської обласної ради, консультант з юридичних питань проєкту "ПУЛЬС" USAID Володимир Удовиченко та представники виконавчої дирекції Київського РВ АМУ.

Голова правління, Бучанський міський голова Анатолій Федорук доніс інформацію про роботу регіонального відділення. У своєму вступному слові Анатолій Петрович зазначив, що робота асоціації – це важлива справа, яку ми спільно робимо.

На Зборах КРВ АМУ відзвітувались про свою роботу, як Асоціація міст України: що вдалось досягнути у бюджетному процесі, які зараз стоять глобальні питання в плані реформи місцевого самоврядування тощо.

Також під час Зборів учасники обрали членів Правління Київського РВ АМУ, представників до складу Правління АМУ, делегатів на конференцію АМУ, обговорили інші питання відповідно до плану роботи.

Нагадаємо, що Буча не виділяє кошти на шкільні обіди для дітей з пільговими категоріями після 4 класу.

May be an image of 2 людини, people standing та костюм

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: