#

Мер Фастова збирає мітинг під Київською ОДА (ВІДЕО)

11.06.2020 08:51
Мер Фастова збирає мітинг під Київською ОДА (ВІДЕО)
Михайло Нетяжук

Міський голова Фастова Михайло Нетяжук записав відеозвернення, у якому закликає жителів міста відстоювати проєкт Мінрегіону про створення Фастівського району перед Київською ОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Михайла Нетяжука у Facebook.

Очільник Фастова зазначає, що на нараді в Київській ОДА прозвучала думка про те, що центр району має бути в місті Васильків. Ба більше, обговорюють питання про повну ліквідацію Фастівського району.

Проєкт про створення Фастівського району підтримується Київською обласною радою, Асоціацією міст України та Українською асоціацією обласних та районних рад. Окрім цього, цей проєкт повністю відповідає всім рекомендаціям та настановам Мінрегіону та Єврокомісії, - пояснює Михайло Нетяжук.

Таким чином, мер міста закликає фастівчан зібратися на площі Перемоги о 7:00 сьогодні, 11 червня, та поїхати до адмінбудівлі Київської обласної державної адміністрації на площі Лесі Українки, 1, щоб висловити свою позицію на підтримку проекту Мінрегіонрозвитку про створення Фастівського району.

Усі разом ми зможемо відстояти Фастів та Фастівський район, - говорить мер.

Нагадаємо, що після тривалого карантину всі дошкільні навчальні заклади Фастова відновили свою роботу та вже готові до прийому дітей.



Читати "Моя Київщина" у Facebook