#

Мер Переяслава Тарас Костін переплив Дніпро у рамках спортивних заходів

09.07.2019 11:20
Мер Переяслава Тарас Костін переплив Дніпро у рамках спортивних заходів
Тарас Костін

У червні в Переясав-Хмельницькому відбулося два спортивні заходи - "Слов’янська хвиля-2019" та "Дніпро ревучий"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційний сайт Переяслав-Хмельницької міської ради.

"Слов’янська хвиля-2019" – 13-ті змагання з тріатлону, що проходять на території Переяслава. Цього року до участі долучились 135 спортсменів, серед яких і міський голова Тарас Костін і навіть представник з Італії.

Змагання передбачали заплив на 1,9 км, їзду велосипедом – 90 км і біг 21,1 км. Мер Переяслава подолав дистанцію вплав за 51 хвилину 3 секунди.

В урочищі Козинські горби відбулась спортивно-культурологічна акція "Дніпро ревучий". Цьогоріч, окрім звичного запливу через Дніпро, відбувся марафонський заплив на 10 км.

У запливі через Дніпро (3,7 км) узяло участь 16 чоловік разом із мером міста. Тарас Костін проплив дистанцію за 1 годину 51 хвилину, в той час як минулорічний і цьогорічний переможець киянин Андрій Васильєв впорався за 1 годину 8 хвилин.

До марафонського запливу долучилось лише 5 спортсменів. Серед них представники Кременчуга, Києва, Переяслава та села Лецьки Переяслав-Хмельницького району. Найкращий результат в 3 години і 33 хвилини показав тренер із плавання та організатор спортивних заходів із Кременчука Сергій Кірчик.

Нагадаємо, що у Переяславі 2 липня чоловік, який виконував будівельні роботи, загинув від ураження струмом.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: