#

Мер Узина розповів, які проєкти у громаді планують незабаром реалізувати

12.11.2021 16:45
Мер Узина розповів, які проєкти у громаді планують незабаром реалізувати
Віталій Гринчук

Віталій Гринчук, який обіймає посаду очільника Узинської ОТГ, розповів, які проєкти у громаді планують втілити у життя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

В інтерв’ю Віталій Гринчук розповів, що наразі є дуже багато планів. Очільник громади зауважив, що нарахі значну роботу вже проведено, щодо формування комунальної власності. Завдяки розумінню і підтримці КОДА, нарешті Будинок офіцерів - Центральний будинок культури перейшов з власності Міноборони у комунальну власність Узинської громади.

Далі він зазначив, що вже завершується  розробка проєкту з його реконструкції.  У ньому планують облаштувати спортивні зали з боротьби та боксу. Ще є на меті у влади поліпшити умови для навчання в школі мистецтв, яка вже зараз працює в будинку культури.  Гринчук  наголосив, що їхнє завдання зробити  будинок культури сучасним центром  культури, дозвілля і спорту.

Також він зауважив, що також одним із пріоритетних завдань влади є  реконструкція очисних спору, каналізаційної мережі, а також опорного освітнього закладу школа,№1. Планується також продовжити капітальні ремонти доріг в населених пунктах громади.

Нагадаємо, що 3 листопада в Узині, на вулиці Незалежності, сталася ДТП за участю неповнолітнього мотоцикліста та водія мікроавтобуса.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: