#

Мер Василькова піарить Кононенка у Facebook

02.07.2019 16:11
Мер Василькова піарить Кононенка у Facebook
Колаж від інформаційного порталу "Моя Київщина"

Користувач Facebook на власній сторінці виклав підтвердження піару Ігоря Кононенка мером Сабадашем за допомогою платної реклами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на матеріал сайту "Znaj.ua".

Ігор Кононеко балотується у народні депутати по 94 виборчому окрузі. Раніше він був головою Київської обласної партійної організації БПП-"Солідарність", але балотується як самовисуванець.

"Нічого незвичайного, проходьте повз. До речі, якщо хто раптом не знає, - мер під судом і офіційно відсторонений від виконання обов'язків за... підкуп виборців під час президентських виборів", - говорить автор допису.

На скріншоті видно, що за пост про будівництво ЗОШ №6 у Василькові, яка опублікована на сторінці міської ради, заплатив користувач Володимир Сабадаш.

Цей запис репостнув собі Олександр Дубінський – журналіст та ведучий телеканалу "1+1" та кандидат в депутати від партії "Слуга народу" в 94 окрузі – із підписом: "Зі світу цікавих тварин. Зникаючий вид. Скоро не стане зовсім."

Володимир Сабадаш відповів Дубінському в коментарях:

"Пане Дубинський, не так давно журналіст телеканалу "1+1" пан Тимофійчук зняв чергову "заказуху" про мене, в якій заявив, що школа №6 не будується. Тому за допомогою цієї публікації я довів, що він в черговий раз цинічно збрехав. Протистою наклеп Вашого колеги як можу. Адже Люди повинні знати правду, чи не так?"

Нагадаємо, що не так давно про Ігоря Кононенка говорив телеведучий Ігор Лесев у своїй програмі "Не добрий вечір" та розповів, що якщо вищезгаданого кандидата не оберуть до Верховної Ради, то йому загрожує ув’язнення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: