#

Проти мера Василькова Сабадаша відкрили кримінальну справу за піар Кононенка (ФОТО)

03.07.2019 09:28
Проти мера Василькова Сабадаша відкрили кримінальну справу за піар Кононенка (ФОТО)
Ігор Кононенко

Проти мера Василькова Володимира Сабадаша порушили кримінальну справу, через те, що він на офіційній вебсторінці міськради розмістив рекламу за одного з кандидатів в народні депутати - Ігоря Кононенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "znaj.ua".

Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за фактом порушення виборчого права. Як повідомляє Відділ комунікації поліції в Київській області, це вже сьома справа з початку агітаційної передвиборчої кампанії. Цього разу справу порушено за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права в Васильківському районі.

Як зазначають в поліції, мер Василькова на офіційній вебсторінці міськради розмістив рекламу за одного з кандидатів в народні депутати - Ігоря Кононенка, який балотується по скандальному виборчому округу № 94 .

Встановлено, що кандидат в нардепи України Ігор Кононенко порушив вимоги Закону України "Про вибори народних депутатів України" при веденні ним передвиборчої агітації. Зокрема, для розміщення своєї передвиборної реклами він залучив посадових осіб з органів державної влади та місцевого самоврядування.

Також нагадаємо, що 26 червня Печерський районний суд міста Києва виніс рішення про відсторонення міського голови Володимира Сабадаша від виконання посадових обов‘язків.

Так, зокрема мер Василькова Володимир Сабадаш розмістив на сторінці міськради в Facebook пост, що рекламує Ігоря Кононенка.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: