#

Мер Василькова та юні танцівники привітали в’єтнамців зі святами (ВІДЕО)

14.01.2020 17:26
Мер Василькова та юні танцівники привітали в’єтнамців зі святами (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 13 січня, напередодні Старого Нового року в рамках в’єтнамсько-васильківського побратимства до посольства В’єтнаму в Україні завітав мер Василькова Володимир Сабадаш та хореографічний колектив "Веселка", щоб привітати в’єтнамців з новорічно-різдвяними святами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Васильківської міської ради.

"Разом із народним хореографічним колективом "Веселка" привітав Надзвичайного і Повноважного Посла Соціалістичної республіки В’єтнам в Україні пана Нгуєна АньТуана та усіх в’єтнамців з новорічно-різдвяними святами. Цінуємо наші культурні зв’язки і вдячні за Ваш вклад у покращення матеріально-технічної бази юних васильківчан", - написав у Facebook міський голова Василькова Володимир Сабадаш.

Зокрема, мер Василькова нагадав, що в минулому році на чолі з Послом у Васильків приїздила делегація підприємців із В’єтнаму. Відвідавши визначні місця міста та в знак гостинності учасники делегації подарували чотири комп’ютери для: хореографічного колективу "Веселка", Васильківського НВК "Гімназія – ЗОШ I-III ступенів №8" і для Центру дитячої та юнацької творчості.

Також нагадаємо, що 12 січня в приміщенні Броварської міської дитячої школи мистецтв відбувся щорічний фестиваль християнської творчості "Віфлеємська зірка".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: