#

Мер Вишгорода розповів про готовність лікарень міста до сплеску захворюваності на COVID-19

15.11.2021 11:15
Мер Вишгорода розповів про готовність лікарень міста до сплеску захворюваності на COVID-19
Фото з мережі Інтернет

Міський голова Вишгорода Олексій Момот розповів журналістам, яка наразі ситуація з медициною в місті, а також чи готові лікарні до сплеску захворюваності на COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Олексій Момот у інтерв’ю розповів, що у місті дуже цікава ситуація з медициною, яка  пов’язана з реформою децентралізації. Він зауважив, що вони взяли на себе районну лікарню. За поданням головного лікаря вони передбачили резервний фонд санітарних засобів, масок, халатів, санітайзерів тощо. В цьому році теж передбачили в бюджеті резервний фонд завдяки якому закінчили монтаж системи подачі кисню, закупили обладнання. На це було виділено близько 6 млн гривень.

Також мер Вишгорода сказав, що минулого разу, коли спостерігався сплеск захворюваності на COVID-19, було перепрофільовано два відділення, де приймали  хворих: дитяче і терапевтичне. На сьогоднішній день вони функціонують за основним профілем. В принципі, Вишгородська центральна лікарня готова до будь-яких несподіванок.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" надіслала запит у Вишгородську міську раду та дізналася, скільки заробляє керівництво громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: