#

Мера Борисполя запідозрили у змові із забудовниками Шалімовими (ФОТО)

10.09.2020 19:45
Мера Борисполя запідозрили у змові із забудовниками Шалімовими (ФОТО)
Анатолій Федорчук

У мережі з'явилася інформація про те, що мер Борисполя Анатолій Федорчук та забудовники Володимир та Ігор Шалімови готують ручну коаліцію "Нашого краю" і "Слуг народу" для розпилу землі в 2021 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Антикор".

За інформацією видання "Антикор", Анатолій Федорчук разом із чинними депутатами Бориспільської міськради намагається викупити франшизи рейтингових політичних партій і створити в новій раді Бориспільської ОТГ ручну коаліцію в складі "Нашого краю" і "Слуги народу".

Варто зауважити, що на майбутніх виборах Володимир Шалімов балотуватиметься від партії "Наш край", а його син - Ігор - від "Слуги народу". Проте, варто сказати, що забудовники встигли побувати в різних політичних силах і змінюють партквитки в залежності від політичної доцільності. На початку 2000-х Володимир Шалімов був помічником народного депутата від забороненої нині Компартії Вадима Литвина. Тепер він очолює бориспільський осередок партії "Наш край", створену вихідцями з Партії регіонів.

Його син Ігор Шалімов, який був обраний депутатом від "Нашого краю", в 2019 році публічно підтримав Петра Порошенка на президентських виборах, а зараз балотується від "Слуги народу".

Припускається, що Федорчука і Шалімових об'єднала реформа децентралізації і запуск ринку землі, який стартує 1 липня 2021 року.

 Старі бориспільські клани вже потирають руки. Для того, щоб зірвати куш залишився останній крок - імітувати вибори в ОТГ, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сім'я бориспільчан стала переможцем у конкурсі проєктів "Епіцентру".




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: