#

Меру Білої Церкви Дикому вручили відзнаку "Україна або смерть"

03.02.2022 15:30
Меру Білої Церкви Дикому вручили відзнаку "Україна або смерть"
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 3 лютого, командир 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, полковник Олександр Вдовиченко вручив меру Білої Церкви Геннадію Дикому почесну відзнаку за допомогу армії "Україна або смерть"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал "Біла Церква - БЕЗ ТАБУ (Підслухано БЦ)" у Telegram.

У дописі було сказано, що це нова відзнака, якою нагороджуватимуть цивільних осіб, які всебічно допомагають бригаді. Міський голова став першим, кому вручили цю почесну нагороду.

Олександр Вдовиченко зауважив:

Ми вручаємо цю відзнаку не як міському голові, а як людині, яка не словом а ділом завжди допомагає бригаді. Тільки разом ми зможемо перемогти будь-якого ворога.

Геннадій Дикий подякував та зазначив, що це нагорода усього депутатського корпусу:

Тільки у минулому році саме за підтримки депутатів по програмі підтримки 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців перерахували близько 5 млн грн на ремонти казарм, боксів для ремонту техніки та ін. Ці всі роботи у минулому році були виконані якісно, а військові отримали комфортні умови для несення служби.

Нагадаємо, що 2 лютого у місті Біла Церква в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Леваневського працівники поліції затримали чоловіка, якого розшукували за вчинення злочину.

Читати "Моя Київщина" у Facebook