#

Мешканці Бородянського району планують перекрити трасу Київ-Ковель через бездіяльність Нєбитова (ВІДЕО)

06.12.2019 14:58
Мешканці Бородянського району планують перекрити трасу Київ-Ковель через бездіяльність Нєбитова (ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що 4 грудня, до Бородянки приїхав керівник Фастівської прокуратури Дмитро Котелевець, щоби зустрітися з жителями, які незадоволені бездіяльністю керівника Нацполіції області, тому хочуть перекрити рух на трасі Київ-Ковель

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Alexandr  Marinich у Facebook.

Мешканці Бородянського району вважають, що у зв’язку зі злочинною бездіяльністю керівника ГУ НП у Київській області Андрія Нєбитова, порушуються їх Конституційне право на безпечне проживання.

Через це до громади вирішив завітати керівник Фастівської прокуратури. На зустрічі з прокурором голова громадського об’єднання Майбутнє Бородянки Роман Шнуренко доповів, у чому саме полягає бездіяльність Нєбитова:

"Не реагування на те, що його підлеглі відмовляються розслідувати кримінальні провадження порушені відносно посадових осіб та саботують їх розслідування, призвело до порушення Конституційного ладу в Бородянському районі та узурпації влади конкретними посадовим. Наслідком чого стало розграбування місцевого бюджету на десятки мільйонів гривень, розкрадання лісів, земних надр району, збитки завдані Державі також рахуються мільйонами гривень".

Також на зустрічі порушувалися питання про екологічно небезпечні підприємства, «вкрадений» ринок Бородянки, безпідставні відмови Бородянської селищної ради в приватизації землі, необхідність надання правової оцінки діям керівництва Бородянського району щодо низки рішень.

Якщо Андрій Нєбитов не дослухається до вимог мешканців і не почне розв'язувати питання, то громада буде змушена перекрити рух міжнародної автомагістралі Київ-Ковель.

Також нагадаємо, що мобільна лабораторія з ініціативи Василевської-Смаглюк минулого тижня провела аналіз викидів у довкілля на підприємствах у селищі Бородянка.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: