#

Мешканці Ірпеня страждають від свавілля місцевої влади

27.02.2020 14:16
Мешканці Ірпеня страждають від свавілля місцевої влади
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в Ірпені місцева влада перешкоджає людям заселитися у власні квартири, які були готові до експлуатації ще два роки тому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Територія Закону".

"Ми, громадяни України, мешканці міста Ірпінь, звертаємося до Вас, Володимире Олександровичу, з проханням захистити наші конституційні права. Ми просимо звернути увагу на те, що депутати Ірпінської міської ради дозволяють собі влаштовувати торги на людському житті. Те, що відбувається зараз в Ірпені - це ганьба. Ми просимо вашого особистого втручання", - говорять мешканці міста.

Мешканці Ірпеня вимушені боротися з чиновниками, які вже кілька років поспіль ігнорують права мешканців ЖК "Женев’єва 2". Справа в тому, що поблизу новобудови було незаконно встановлено трансформаторну підстанцію.

"Будинок будувався на приватній землі та був готовий до здачі ще в жовтні 2018, але місцева влада вживає всіх заходів щоб перешкодити заселенню", - повідомляє забудовник ЖК Микола Ковальчук.

Відомо, що в 2017 місцевий голова партії "Батьківщина", який був забудовником сусіднього ЖК "Сяйво" В’ячеслав Ващенко незаконно ввів в експлуатацію небезпечну для життя трансформаторну підстанцію. Всі документи були підготовлені заднім числом, коли її ще фактично не існувало. Місцеві мешканці називають її малим Чорнобилем. До того ж, відомо, що ЖК будували з порушеннями усіх державних та санітарних норм. 

"Такого беззаконня я ще ніколи не бачив", - обурюється місцевий мешканець.

Жителі міста вже майже 2 роки не можуть заселитися у власні квартири. Відтак, вони переконанні, що депутати Ірпінської ради діють ніби за якоюсь вказівкою, щоб змусити зактири очі на небезпечну підстанцію. Наразі будинок повністю готовий до експлуатації, окрім цього забудовник Михайло Ковальчук збагатив місцевий бюджет майже на 2 млн грн

"Абсолютно всі зобов'язання перед містом я виконав. Пайова участь на суму більше 2 млн грн надійшли до місцевого бюджету", - повідомляє Михайло Ковальчук.

Нагадаємо, що в неділю, 1 березня, о 14:00 в актовій залі Ірпінської міської ради пройде безкоштовний семінар про здорове харчування.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: