#

Мешканці Обухова проти ще однієї забудови

31.07.2019 07:55
Мешканці Обухова проти ще однієї забудови
Фото проекту-будівництва

У місті Обухів планують побудувати новий житловий комплекс із об’єктами громадського призначення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Хроніки Обухова".

Наразі тривають громадські слухання щодо врахування громадських інтересів до проекту містобудівної документації.

Цю інформацію можна знайти у відкритих джерелах. Ділянка під забудову 1,08 га знаходиться в північній частині міста, поруч із в’їздом у місто Обухів, збоку Києва, у житловому районі, який представлено існуючою житловою забудовою 1955-85років із розвиненою інфраструктурою

Новий проект передбачає багатофункціональний комплекс у складі якого планується житлові будинки, розміщені в напрямку пониження рельєфу, формуючі каскадну забудову, яка повторює і підкреслює характер існуючого рельєфу.

Тут передбачається будівництво громадських закладів для обслуговування населення міста, у тому числі мешканців житлової групи будинків – дитячій центр розвитку дитини, фізкультурно-оздоровчі приміщення, торгово-розважальний центр з малим залом кінотеатру, офісні приміщення та готель до 20 номерів, заклади громадського харчування. Поруч з комплексом існують зелені насадження загального користування.

Забудовники планують разом із комплексом створити паркову зону для прогулянок і тихого відпочинку.

Проте не всі задоволені планами забудовника, а відтак і позицією, як здається протестуючим, котру зайняла мерія. Вчора незадоволені провели свій мітинг.

"Ситуація довкола ймовірності нового будівництва в Обухові бентежить мешканців міста і тих, хто житиме обіруч будмайданчика – передусім. Вчора небайдужі мешканці провели акцію протесту, а ми зафільмували її перебіг. З відео можна зрозуміти претензії з боку обухівців і відповіді на них з боку мерії", анонсували мітингувальники.

Також нагадаємо, що Вишгородська ЗОШ №1 нещодавно, 8 липня, замовила капітальний ремонт школи за 10,2 млн грн у ТОВ "АМК Рем-Буд" і компанія відвела на це майже чотири роки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: