#

Мешканця Славутича судитимуть за низку злочинів

17.02.2020 16:50
Мешканця Славутича судитимуть за низку злочинів
Фото з мережі Інтернет

З'ясувалося, що житель міста Славутич підозрюється у викраденні банківської картки товариша, а також молодик викрав у місцевої мешканки сумку з документами, а згодом оформив кредит на ім’я потерпілої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Відтак у місті Славутич невідомий вдарив жінку по голові та вкрав сумку з особистими речами й документами. Згодом грабіжник за допомогою викрадених документів оформив он-лайн кредит на 7 тисяч гривень. Порушником виявився 23-річний місцевий житель. Він у минулому вже мав проблеми із законом.

До того ж, правоохоронці встановили, що цей громадянин причетний ще до однієї крадіжки. З’ясувалося, що зловмисник розпиваючи спиртні напої разом із приятелем, дізнався номер його банківської картки і зняв із неї 4 тисячі гривень.

Аби відвести  від себе підозри, правопорушник повідомив до поліції, нібито в нього вкрали паспорт. Однак, під час обшуку, поліцейські виявили документи в заявника.

Наразі триває досудове розслідування, а чоловіку оголошено про підозру.

Нагадаємо, що наразі Міністерство розвитку громад та територій України ще розглядає питання передачі міста Славутич Київської області Чернігівській.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: