#

Мешканець Київщина ризикує потрапити до в’язниці на 5 років за травмування поліцейського

03.03.2020 17:32
Мешканець Київщина ризикує потрапити до в’язниці на 5 років за травмування поліцейського
Фото з мережі Інтернет

Під час оформлення поліцейським адміністративного протоколу відносно жителя Київщини за кермом автомобіля, порушник раптово розпочав рух автомобілем назад, унаслідок чого травмував 27-річного інспектора ГРПП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Магнолія-тв".

До Малинського відділення поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від місцевого підрозділу ДСНС про те, що виїзд службового автотранспорту з території заблокований припаркованими легковими автомобілями. Для з’ясування ситуації та припинення правопорушень на місце виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції місцевого відділення.

Керманич однієї з автівок у відповідь на зауваження поліцейського повів себе агресивно. Під час оформлення сержантом поліції відповідних адміністративних матеріалів відносно правопорушника 43-річний водій  "Рено" раптово розпочав рух автомобілем назад, унаслідок чого травмував 27-річного інспектора ГРПП. Правоохоронця госпіталізували.

За чинним законодавством умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків карається обмеженням чи позбавленням волі на строк до 5 років. Порушнику офіційно повідомлено про підозру.

Також нагадаємо, що 2 березня громадські активісти зустрілися з керівництвом Білоцерківського відділу поліції з приводу забруднення річки Рось.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: