#

Мешканці Ірпінської громади, які опинилися у скрутному становищі, отримуватимуть допомогу

14.01.2021 12:30
Мешканці Ірпінської громади, які опинилися у скрутному становищі, отримуватимуть допомогу
Фото з мережі Інтернет

Мешканці сіл Михайлівка-Рубежівка, Забуччя, Козинці й Діброва, які увійшли до Ірпінської територіальної громади, тепер мають можливість скористатися міською комплексною програмою «Турбота», зокрема можуть звернутися по матеріальну допомогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Петра Зброжека у Facebook.

Керівник управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міськради Петро Зброжек пояснив, що матеріальна допомога може надаватися на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем (у т. ч. пов’язаним із запровадженням карантинних заходів); також на неї мають право претендувати внутрішньо переміщені особи, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Складними життєвими обставинами/скрутним матеріальним становищем вважаються обставини, спричинені інвалідністю, віком, станом здоров’я, соціальним становищем, внаслідок яких особа частково або повністю не має (не набула або втратила) здатності чи можливості самостійно піклуватися про особисте (сімейне) життя та брати участь у суспільному житті. Відповідно до Комплексної програми “Турбота”, матеріальна допомога надається особам, які зареєстровані та фактично проживають в Ірпінській міській територіальній громаді. Матеріальна допомога надається один раз протягом календарного року за заявою особи, яка потребує допомоги (чи уповноваженого представника) та необхідними документами, – зазначається в повідомленні.

Більш детальну інформацію про перелік документів, необхідних для одержання матеріальної допомоги, можна отримати в Центрі надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, що в Ірпені у школі №17 після зимових канікул відкрився новий комп’ютерний клас.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: