#

Мешканця Фастова судитимуть за напад на дитину

02.12.2020 15:15
Мешканця Фастова судитимуть за напад на дитину
Фото з мережі Інтернет

Суд вирішить подальшу долю фастівчанина, який у ході сварки напав на пасинка з ножицями та спричинив перелом руки колишньої дружини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Відомо, що розлучившись, колишнє подружжя проживало на спільній території і часто конфліктувало. Один із конфліктів стався 15 вересня. Тоді у ході сварки ексвітчим накинувся на сина своєї колишньої дружини з кравецькими ножицями та почав наносити удари в область шиї та спини. Матір намагалась захистити сина, але колишній чоловік відштовхнув її від себе. Жінка впала та зламала п’ясткову кістку правої руки.

Наразі досудове розслідування цій справі завершилось.

Чоловіку винесуть вирок згідно з кримінальним провадженням за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень пасинку та спричиненні необережного середньої тяжкості тілесного ушкодження колишній дружині (ч.1 ст.121, ст.128 КК України).

Санкція статті 121, ч.1 передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, а санкція ст. 128 – громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

Також нагадаємо, що колишня директорка Фастівського державного краєзнавчого музею Тетяна Неліна померла від коронавірусної хвороби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: