#

Мешканцям Київщини через Telegram продавали наркотики на мільйони гривень

15.09.2021 19:05
Мешканцям Київщини через Telegram продавали наркотики на мільйони гривень
Фото з місця події

Нещодавно в Хмельницькій області працівники СБУ нейтралізували наркоугруповання, яке щомісячно збувало до різних регіонів України, серед яких і Київщина, оптові партії наркотиків на мільйони гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Українська правда".

Указується, що для реалізації "товару" учасники групи створили масштабну інтернет-платформу у месенджері Telegram. Там ділки пропонували своїм клієнтам кокаїн, LSD, амфетамін, наркотик А-PVP та канабіс.

Вони використовували профілі месенджеру, зареєстровані на мобільні номери іноземних операторів. У СБУ зазначають, що організували наркобізнес декілька мешканців Хмельницького.

Під час обшуків за місцем проживання у них виявили: підготовлену до збуту партію наркотиків на понад 1,5 млн грн., зброю і понад 400 набоїв, засоби зв’язку і комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності,гроші, ймовірно одержані злочинним шляхом.

Організатору і двом активним учасникам угруповання повідомлено про підозру. Розрахунок за "товар" здійснювали з використанням криптовалют та електронних платіжних систем".

Нагадаємо, що поліцейські Києва затримали матір та сина із Броварів за збут наркотиків на території Лісового масиву Києва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook