#

Мешканець Циблівської ОТГ проведе найближчі 10 років у в’язниці за вбивство

30.07.2021 08:55
Мешканець Циблівської ОТГ проведе найближчі 10 років у в’язниці за вбивство
Фото з мережі Інтернет

За публічного обвинувачення прокурорів Бориспільської окружної прокуратури Київської області, 23-річного мешканця села Циблі Бориспільського району визнали винним у скоєнні умисного вбивства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу прокуратури Київської області.

Прокурор у суді довів, що у грудні 2019 року під час сварки із співмешканкою, засудженому зробив зауваження їх спільний знайомий. Обурений такою поведінкою "захисника", зловмисник взяв розкладний ніж та завдав останньому три удари в область грудної клітини. Від отриманих травм чоловік помер наступного дня у медичному закладі.

У ході судового розгляду обвинувачений свою провину не визнавав та постійно змінював показання задля зміни правової кваліфікації.

Водночас, за принципової та наполегливої позиції прокуратури, судом ухвалено обвинувальний вирок та чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що за публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Вишгородська окружна прокуратура, 32-річного мешканця Вишгорода визнали винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: