#

Мешканець Калити хотів дати правоохоронцям хабар, щоб уникнути відповідальності

05.11.2021 15:20
Мешканець Калити хотів дати правоохоронцям хабар, щоб уникнути відповідальності
Фото з мережі Інтернет

Учора, 4 листопада, працівники поліції у Калиті зупинили  48-річного чоловіка, який керував мопедом Ventus без документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час складання адміністративного протоколу, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі однієї тисячі гривень, аби уникнути відповідальності за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тепер, окрім адміністративної відповідальності, чоловікові загрожує кримінальна.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що учні Заворицького НВК разом із командою ГО "Наші кроки" реалізовують проєкт зі створення соціального шкільного підприємства "Шкільний вулик".

Читати "Моя Київщина" у Telegram