#

Мешканець Обухова вирощував у себе на подвір’ї коноплю (ФОТО)

09.08.2021 16:10
Мешканець Обухова вирощував у себе на подвір’ї коноплю (ФОТО)
Фото з місця події

У жителя Обухова в межах операції "Мак-2021" працівники поліції виявили незаконні посіви конопель

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Обухівське районне управління поліції" у Facebook.

До Обухівського районного управління поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що 46-річний житель міста Обухів вирощує рослини конопель на прибудинковій ділянці.

Правоохоронці під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили у чоловіка 27 дикорослих рослин конопель, довжина яких сягала майже 1,5 метри та 4 згортки масою 15 грам, з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору схожою на наркотичний засіб – канабіс. Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що в Обухові місцеві активісти збирають голоси на підтримку петиції щодо перетворення на повноцінну рекреаційну зону унікальної водойми.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: