#

Мешканець Яготина перевозив у своєму авто гранату (ФОТО)

15.09.2021 13:20
Мешканець Яготина перевозив у своєму авто гранату (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 14 вересня, поліція Київщини вилучила у мешканця Яготина гранату

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За порушення правил дорожнього руху наряд батальйону патрульної поліції Бориспільщини зупинив автомобіль ВАЗ-2107, під керуванням якого перебував 35-річний житель Яготина. 

Під час перевірки документів водій та пасажир автомобіля помітно нервували. Потім 35-річний пасажир вийшов із автомобіля, дістав із рюкзака зелений  предмет, схожий на гранату, та кинув на узбіччя дороги.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Бориспільського районного управління поліції та спеціалісти-вибухотехніки поліції Київщини, які вилучили небезпечний пристрій та направили на відповідні експертизи. 

На щастя, від вибухонебезпечного предмету з людей ніхто не постраждав. Чоловік пояснив поліцейським, що боєприпас йому подарував знайомий декілька тижнів тому.

За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 17 вересня в Яготинській ОТГ пройде екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій.


Читати "Моя Київщина" у Telegram