#

Мешканка Гостомеля допомогла правоохоронцям виявити молодиків із небезпечними речовинами

08.11.2021 14:30
Мешканка Гостомеля допомогла правоохоронцям виявити молодиків із небезпечними речовинами
Фото з місця події

Нещодавно, 4 листопада, до працівників поліції звернулася жінка, яка сказала, що неподалік від її домоволодіння невідомі чоловіки вживають наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Ірпінь) Бучанського районного управління поліції.

За вказаною адресою перебували двоє молодиків, які на питання поліцейських чи мають заборонені речовини зізналися, що в приміщенні зберігають суху подріблену наркотичну речовину зеленого кольору для власного вжитку.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Нагадаємо, що депутати "Нашого краю" долучилися до реконструкції храму Покрови Пресвятої Богородиці, що в селищі Гостомель на Київщині.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook