#

"Ми з Харкова, у нас все схвачено": "мажори" на спорткарах побили журналіста "Моєї Київщини" (ФОТО)

11.05.2018 08:47
"Ми з Харкова, у нас все схвачено": "мажори" на спорткарах побили журналіста "Моєї Київщини" (ФОТО)

Сьогодні, 11 травня, невідомі особи кавказької зовнішності на Південному мості побили одного з керівників інформагентства "Моя Київщина". Історія дуже нагадує ситуацію з побиттям народного депутата Мустафи Найєма: «мажори» влаштували бійку через зауваження

Як передає "Моя Київщина", журналіст на редакційному авто повертав з Набережного шосе на Південний міст, і його на великій швидкості обігнало два авто – дводверний Mercedes представницького класу останньої моделі та спорткар Ford Mustang. Після цього вони зупинилися, перекривши своїми автівками обидві полоси дороги. На сигнали вони не реагували, розмовляючи між собою прямо на мосту через вікно.

В результаті, вони все ж таки пропустили авто журналіста, але буквально через 100 метрів наздогнали його і прижали до відбійника. З автівок вийшли молоді люди, спортивної статури, схожі на кавказців. Вони у грубій формі заявили журналісту, який залишався в автівці, що він їм заважає їздити. Все це супроводжувалося погрозами і нецензурною лексикою. Після зауваження щодо необхідності цивілізованого вирішення проблем, один з молодих людей заявив: «Ми – з Харкова, у нас все схвачено!». Він вдарив журналіста в обличчя, після чого спортивні автівки швидко покинули місце події.

Нагадаємо, 30 квітня у центрі Києва побили народного депутата України Мустафу Найєма. Кавказці (пізніше стало відомо, що вони були чеченцями) побили нардепа після зауважень через грубе порушення ПДР.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: