#

Мийка понад усе: у Гостомелі депутат зніс пам'ятний хрест (ФОТО)

25.03.2020 07:59
Мийка понад усе: у Гостомелі депутат зніс пам'ятний хрест (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в Гостомелі депутат із команди Карплюка Віталій Нелюбін заради будівництва швидкомийки пожертвував пам'ятним знаком учасникам подій на Майдані 2014 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Гостомель вечірній" у Facebook.

Відтак, заради наживи безсовісного депутата за годину був знесений пам'ятний хрест загиблим на Майдані у 2014, який шість років тому за власні кошти встановила громада міста. До того ж, земельну ділянку, на які був розташований пам'ятник та близько 10 дерев, огородили парканом. Ініціатором такого безчинства став депутат Ірпінської міської ради Віталій Нелюбін, який належить до так званої більшості в Ірпінській міській раді, що контролюється екс-мером Володимиром Карплюком.

Депутат-нелюд заявив, що збирається побудувати на цьому місті автомобільну швидкомийку. Саме така мета дозволила йому спаплюжити пам'ятник загиблим українцям у Революції Гідності. Окрім цього, поряд знаходиться залізниця, дитячий майданчик і річка.

"Жодних дозвільних документів він не має, але планує їх отримати найближчим часом. Типова ситуація для людей, які є наближеними до ірпінського екс-мера", - йдеться в повідомленні.

Гостомельська громада заявила заявила, що буде боротися проти будівництва швидкомийки, яка, безсумнівно, стане причиною нових заторів на жвавому перехресті й погіршить навколишню екологію.

Нагадаємо, що ПЛР-аналіз на коронавірус, який робили вагітній жительці Ірпеня, виявився позитивним.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: