#

Мільярдер Мостіпан відкрив пункт екстреної медичної допомоги у Студениках (ФОТО)

27.06.2018 11:24
Мільярдер Мостіпан відкрив пункт екстреної медичної допомоги у Студениках (ФОТО)

Учора, 26 червня, в Студениках відбулося урочисте відкриття пункту постійного базування фельдшерської бригади екстреної медичної допомоги. Розташовується він у тій же будівлі, що й амбулаторія. Офіційно запрацював 4 червня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Це дванадцятий пункт на Київщині й перший у нашому районі, який відкрився за обласною програмою “Вдосконалення екстреної медичної допомоги  в Київській області”. Він буде обслуговувати територію ОТГ й частину траси Київ – Харків. 

Голова Студениківської ОТГ Марія Лях привітала громаду з цією важливою подією. Зазначила, що відкриття пункту – це результат спільної роботи влади, меценатів, медичних працівників та громади.

"Я можу твердо сказати, що ми обрали правильний шлях,  об’єднавшись у громаду. Відкриття пункту – це лише початок. Ми й надалі будемо покращувати якість послуг: медичних, соціальних, освітніх", – зазначила вона.

 

Марія Лях подякувала всім, хто долучився до відкриття установи: Герою України, засновнику групи компаній «Нива Переяславщини» Олександру Мостіпану, керівникам ТОВ “Пелском” Олександру Харченку й Олександру Климцю, керівнику ФГ “Світ ланів” Володимиру Саєнку, керівнику ПП «Соснова» Юрію Павлушку, власнику мережі АЗС “БРСМ-Нафта” Андрію Бібі, директору групи компаній «Нива Переяславщини” Віталію Шакелю, керівнику КЗ Київської обласної ради “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”  Олександру Курмишову, керівнику КЗКОР «Переяслав-Хмельницька станція екстреної медичної допомоги” Мирославу Демків,  депутатам, членам виконкому.

Марія Лях і Олександр Курмишов  урочисто перерізали стрічку. Освячення установи провів настоятель Свято-Покровської парафії отець Геннадій.

Усі охочі змогли оглянути приміщення  пункту. У ньому зроблений сучасний ремонт. Є окремі кімнати для відпочинку водія і фельдшерської бригади, кухня, санвузол.

Бригада ЕМД виїжджає на виклики автомобілем марки “Пежо”.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: