#

Міністерство активно розвиває Чорнобильську зону

26.03.2020 09:15
Міністерство активно розвиває Чорнобильську зону
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Міністерство енергетики та захисту довкілля України затвердило організацію спортивної риболовлі та розробку нових туристичних маршрутів у зоні відчуження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Міністерство енергетики та захисту довкілля України.

Відтак, 25 березня був затверджений план заходів щодо розвитку територій, які зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи. Такі заходи Міністерство енергетики та захисту довкілля вживає з метою відродження територій, які були забруднені радіацією після катастрофи на ЧАЕС. Окрім цього, вони передбачають підтримку природоохоронної діяльності та створення сприятливих умов розвитку туризму. Ба більше, у міністерстві переконані, що це допоможе популяризувати та утвердити бренд-меседж "Безпечний Чорнобиль"

Зауважимо, що в Чорнобильській зоні планується організація спортивної риболовлі, облаштування локації для спостереження за птахами та іншими тваринами, а також виведення окремого туристичного напряму діяльності.

Нагадаємо, що територію Чорнобильського заповідника патрулюватимуть за допомогою потужного безпілотного авіаційного комплексу DEVIRO "Лелека-100".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: