#

Міністр Чернишов звернувся до колективу Київської ОДА (ФОТО)

13.03.2020 11:25
Міністр Чернишов звернувся до колективу Київської ОДА (ФОТО)
Олексій Чернишов

Учора, 13 березня, міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов звернувся з подякою до колишніх колег з Київської облдержадміністрації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олексія Чернишова у Facebook.

"Шановні колеги, команда Київської обласної державної адміністрації! Користуючись нагодою, висловлюю свою повагу та дякую за безцінний професійний досвід, який ми отримали разом", — звернувся Олексій Чернишов до працівників облдержадміністрації.

Колишній керівник КОДА нагадав про плідну роботу колективу: "У Київській облдержадміністрації нам вдалося запустити новий формат роботи влади на місцях. А саме: показали на власному прикладі, як швидко з’являється високий результат за наявності команди однодумців та професійного підходу до всіх процесі Нам є чим пишатися. За час роботи в Київській обласній державній адміністрації ми розробили стратегію розвитку регіону заради конкретної мети —перетворити Київську область на інвестиційну вітрину України. Саме на цю задачу працює ініційована мною Рада інвесторів та відновлена Агенція регіонального розвитку при КОДА".

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також Олексій Михайлович підкреслив: "Крім того, ми змогли знизити тарифи для населення, створили нові місця у школах та садочках, ініціювали впровадження проєктів здорового харчування для дітей, створили нові ОТГ".

"Мені особливо приємно, що в авангарді позитивних змін країни — Київщина. Бо вона та її люди міцно і назавжди увійшли у моє серце. Тому я і надалі буду продовжувати допомагати новому керівництву обласної державної адміністрації йти вперед", — поділився своїми сподіваннями політик.

Нагадаємо, що  4 березня на позачерговому засіданні Верховної Ради очільника Київської облдержадміністрації затвердили на посаді Міністра розвитку громад та територій України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: