#

Миронівська громада віддасть в оренду землю за понад 9 млн грн

14.12.2020 13:15
Миронівська громада віддасть в оренду землю за понад 9 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Миронівська міська громада перезатвердила ціни на оренду землі для промисловців на минулих земельних торгах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Миронівська міська рада" у Facebook.

Депутати також перерозподілили бюджет і проголосували за продовження договорів оренди землі в Миронівської ОТГ у ході другої позачергової сесії ради, що відбулася 10 грудня.

У ході сесії депутати розглянули понад 10 питань, затвердили також пакетом ряд рішень, що стосуються реорганізації 17-ти сільських рад шляхом приєднання їх до Миронівської ОТГ.

У ході сесії депутати в першу чергу внесли зміни в структуру і штатну чисельність апарату та її виконкому, а також схвалили регламент громади VІІІ скликання, продовжили договору оренди на земельні ділянки в Миронівці вулицями Соборності, 77-А та Перемоги. І передали в оренду комунальне майно КП "Миронівка-тепло".

Також схвалили кандидатуру на посаду старости села Росава. Виконувати повноваження старости, відповідно до посадової інструкції, буде голова Росавської сільради Тетяна Бондар.

Розглянули новообрані депутати та фінансові питання. Так, були внесені зміни в бюджет громади на 2020 рік. Так, депутати збільшили видатки на виконання програми фінансової підтримки, виділивши водолікарні більше 255 тис грн на забезпечення теплопостачання. Збільшили бюджетні призначення і на програми з благоустрою. Однак, зменшили витрати на міську програму по ремонту та реконструкції дорожнього покриття в сумі 2 381 млн грн.

Також нагадаємо, що діяльність Старинської птахофабрики базується на порушенні закону, про що кажуть судові рішення, де згадується розслідування кримінального провадження, пов'язаного з компаніями Косюка, і де фігурують просто грандіозні суми.

Читати "Моя Київщина" у Facebook