#

"Миронівський хлібопродукт" отримав нових аудиторів та директорів

19.06.2020 08:33
"Миронівський хлібопродукт" отримав нових аудиторів та директорів
Фото з мережі Інтернет

Учора, 18 червня, на щорічному зібранні акціонерів агрохолдингу "Миронівського хлібопродукту"  було прийняте рішення про призначення нових аудиторів Ernst & Young Cyprus Limited замість Deloitte Limited

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Финансовые рынки fixygen

На цьому зібранні також затвердили річний звіт MHP SE за 2019 рік і перевибрали всіх директорів холдингу, які будуть на посадах до наступного щорічного зібрання в 2021 році.

Зауважимо, що МХП найбільший виробник курятини в Україні. Однак, агрохолдинг займається також виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м'ясопереробки.

Слід сказати, що основним і мажоритарним акціонером МХП є український бізнесмен Юрій Косюк. Зауважимо, що прибуток МХП у 2019 році виріс у 1,7 рази за порівняння з 2018 годом - до 215 млн доларів, виручка зросла на 32% - до 2,06 млрд доларів. Однак, за підрахунками в першому кварталі 2020 року сума збитків МХП склала 174 млн доларів проти 33 млн чистого прибутку за аналогічний період 2019 року.

Нагадаємо, що департамент екології та природних ресурсів Київської облдержадміністрації запустив офіційний інформканал у Telegram та у Messendger

Читати "Моя Київщина" у Facebook